by
on
under ,
Permalink

Åtgärdslista som husägare

Som husägare så finns det alltid något som behöver åtgärdas, det kanske inte är frågan om en helrenovering utan mer underhåll så man slipper renovera. Det kan vara bra att skapa en åtgärdslista som husägare för att hålla koll på vad som ska prioriteras och åtgärdas.

Det kan vara allt från en kluckande vask som behöver tittas över till att någon vinskiva håller på att lossna. Nu behöver det inte alltid vara något allvarligt som uppstår utan mer enklare grejer som man själv snabbt kan åtgärda innan något värre händer. varje årstid innebär att man bör kolla upp saker och ting. Höst och vår så kan det vara en fördel att rensa ur hängrännor så vattnet kan rinna den väg det är tänkt att den ska rinna.

Har du gjort en lista på saker som behöver kollas upp varje årstid så blir det enkelt att kolla och minimerar riskerna att missa något. Skapa gärna din lista digitalt och skriv ut den så du kan sätta upp den på strategiska ställen. Skulle något tillkomma eller falla bort från listan så är det enkelt att ändra i listan och skriva ut på nytt. Det är viktigt att man underhåller sitt hus på bästa sätt så slipper man obehagliga överraskningar.